måndag 11 maj 2015

Dag 5 - Kakupdate


 Junior kom över dagen för att träffa nya familjemedlemmen och tycke uppstod! Vi drog in till Sandviken och chillade på Donkens uteservering, inga problem att ta det lugnt med folk runtomkring sig, bilar, cyklar, permobiler etc. Det var väl mest fiskmåsarna som var lite lockande ;)
Selen kliiar när hon måste ha den på sig, och nu är remmen som går runt halsen utspänd på sitt yttersta (annars är öronen i vägen). Jag ser och känner hur lilla damen växer dag för dag.

Annat nytt är att hon nu säger till när hon måste ut och utföra sina behov, hon låter som en liten polisbil och kutar mot ytterdörren. Och så har hon lärt sig det enormt roliga i att klättra och hoppa från höga höjder... Valplivet blev precis lite jobbigare och lite mer utmanande ;)

Jag har inte gjort några seriösare försök att lära Kakan något än, annat än hantering och att slappna av när vi ber om det (vilket ju går lite sådär, bwahaha) men det kliar i fingrarna på mig. Närmast framöver ska jag jobba på att bonda mer själv med henne, nu är Tetris med nästan all vaken tid och finge Kakmonstret välja så är det syrran som gäller till nästan 100%. Hade ju liksom inte det problemet med Ambra och Tetris eftersom dom aldrig lekte eller umgicks på det sätt som dom här två vildjonen gör. Men det är ett lyxproblem, det värmer i mattehjärtat att det funkar så bra <3






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar