tisdag 25 augusti 2015

Vi plaskar och lever


En värmebölja slog till sent i augusti och vi lärde börja ta igen en massa badande som inte har blivit av i sommar. Corgisarna simmar, dom har faktiskt inte så mycket till val eftersom det går väldans fort innan dom inte bottnar . 
Men det är väl inte med någon större förtjusning, i alla fall inte från Tetris sida. Hon simmar mest ut för att se till att jag och husse inte dränker oss, speciellt husse är inte betrodd med att klara sig själv på annat än knädjupt vatten.

Dom har väldigt olika päls har jag märkt. Tetris som har kort och tät päls blir inte blöt i första taget men när det väl har trängt in under täckhåren tar det en smärre evighet att torka, även om vi hjälper till med handdukar. Kakans är lite mjukare, längre och fluffigare, hon blir genomblöt på en gång men å andra sidan så behöver hon i princip bara skaka på sig för att vara helt torr igen. Det är faktiskt ganska häftigt att se hur svansen går från pinnsmal råttsvans till glamfluffig i en elegant genomskakning ;)

Tetan har börjat hitta formen igen, även om hon fortfarande ibland har lite mjölk. Det här är den segaste skendräktighet jag har varit med om... 

Blir fortsatt agilitypaus ett tag till dock, på lördag åker den här matten upp till Lappland <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar